Cum va reusi Windows 8 sa foloseasca mai putin RAM?

Reprezentantii Microsoft au explicat pe blogul oficial al sistemului de operare, MSDN cum va reusi Windows 8 sa consume mai putine resurse de memorie in comparatie cu Windows 7. Iata cateva dintre cele mai importante argumente date de dezvoltatorii mult asteptatului sistem de operare.

Microsoft a lucrat mult pentru a imbunatati (sau chiar elimina) anumite aplicatii care ruleaza odata cu pornirea sistemului — Este vorba despre serviciile Windows al caror numar a fost redus cu 13. Alte servicii au fost doar modificate in sensul ca au fost adaugate intr-una din categoriile «start o demand» (la cerere) sau «manual start».

De asemenea, Windows 8 va face curatenie in RAM-ul computerului, mai exact va elimina posibilitatea ca OS-ul sa-si faca singur copii de date care sa ocupe fara rost memoria (mai pe romaneste, au eliminat prostul obicei Windows de a-si creea date redundante in RAM).

Windows 8 va fi capabil sa decida singur si cu mai multa acuratete cata memorie va aloca pentru aplicatii si alte componente de sistem. Cu alte cuvinte, va «prioritiza» memoria.

Dezvoltatorii Microsoft spun ca dezvoltarea Windows 8 implica si renuntarea la anumite module de soft invechit, ceea ce nu este tocmai rau. Dar, cum si ei recunosc pe blog, mai au mult de lucru.

Posted on October 28, 2011, in Tech and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Spot on with this write-up, I really think this website wants far more consideration. I’ll probably be again to learn way more, thanks for that info.
    My travel blog Top Travel Destinations.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: