Nokia, “tot mai flexibil”!

Telefonul flexibil, denumit generic “Nokia kinetic device”, a fost dezvaluit la Nokia World. Acelasi eveniment grandios in care au fost anuntate telefoanele Windows Phone Mango, banale pe langa prototipul de care vom vorbi in continuare.

Utilizarea acestui dispozitiv se face prin flexarea lui si a ecranului curbat, nu doar prin touch-control. Astfel, parcurgerea playlist-urilor si galeriilor foto este mai usoara, mai ales atunci cand controlul tactil este ingreunat de conditiile meteo nefavorabile.

          Cum Apple a uimit cu iPhone in 2007, Nokia ar putea revolutiona piata de dispozitive mobile, in viitorul (cel mai probabil) indepartat, transformand acest prototip in produs de serie. Dar nu este exclus ca acest telefon sa fie doar un motiv pentru a starni discutii printre entuziastii care spera si asteapta ca Nokia sa-si revina intr-un mod miraculos.

This slideshow requires JavaScript.

          Pe o piata dominata de iOS si Android, telefoanele cu windows din seria Lumia (adica Nokia 800 si Nokia 710) au un design atractiv si dotari excelente, dar misiunea lor de a se impune este aproape imposibila. Poate ca dispozitivul flexibil este solutia, dar oficialii Nokia au dat de inteles ca va mai trece mult timp pana cand vor lansa un astfel de telefon.

Posted on October 29, 2011, in Tech and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Rather interesting blog post. Your current web presence is fairly quickly turning into among my top picks.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: