Assassin’s Creed 2

Assassin’s Creed II (sau Assassin’s Creed 2) este joc dezvoltat de Ubisoft Montreal, publicat de Ubisoft, și este sequelul lui Assassin’s Creed. A fost lansat în întreaga lume pe 17 noiembrie 2009 pe consolele PlayStation 3 și Xbox 360. Pe PC jocul a fost lansat în Europa pe data de 4 martie 2010 iar în S.U.A. pe 16 martie 2010. Ubisoft lucrează la un nou joc, continuarea celui de-al doilea: “Assassin’s Creed Brotherhood”. Acesta este la fel ca “Assassin’s creed Bloodlines” pentru primul joc și va putea fi jucat online. In Brotherhood, Ezio devine o legendă, iar templierii il vineaza din ce in ce mai des. Data publicarii pentru PS3, Xbox 360 si PC este 16 noiembrie 2010.

Lăsând  partea de introducere şi istoricul acestuia să vă spun câte ceva despre gameplay.În Assassin’s Creed 2, jucătorul iși asumă rolul lui Ezio Auditore da Firenze, un asasin din perioada renașterii, strămoș a lui Desmond Miles. Acesta este născut și crescut în Florența (Firenze), însă în joc se va deplasa și în Tuscania (Tuscany), Veneția (Venice), Roma (Rome), Romagna, și în vila familiei Auditore, în Monteriggioni. jucătorul va putea folosi o gamă largă de arme, cum ar fi săbii, cuțite, cuțite pentru aruncat, 2 cuțite ascunse, un cuțit cu otravă, un pistol cu bile, topor și suliță, ciocane, bombe cu fum, pumni, dar și elemente ajutătoare, cum ar fi medicină sau bani (care se pot și arunca); pe lângă acestea, se adaugă multe abilități care nu au fost folosite in Assassin’s Creed 1. Ezio poate umbla pe uscat, pe apă, cu barca, cu caravana sau cu un model de mașinărie zburătoare. La fel ca in primul Assassin’s creed, in Assassin’s creed II este prezentă o lista de personaje istorice ca: fratii Medici, Leonardo Da Vinci, Caterina Sforza, Niccolo Machiavelli precum si cladiri și monumente istorice care mai există si astăzi.

Afirmaţiile anterioare sunt o mică parte din gameplay.Vă las sa descoperiţi mai multe in Assassin’s Creed 2 Gameplay Video.

Iar aici câteva poze:

Posted on November 2, 2011, in Games, Reviews and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: