Istoria FIFA

FIFA 2012


FIFA 2012

EA anunţă pentru FIFA 2012 tehnologia “New Impact Engine”, prin care tackling-urile şi faulturile par scene dintr-un meci adevărat. De asemenea, EA anunţă că fazele de joc, driblingurile, mişcarea jucătorilor sau fazele la poartă vor fi mai aproape de imaginile reale.

Nici nu s-a terminat bine anul ca si a inceput sa apara fifa 2012 pe internet.FIFA 12 va fi unul dintre cele mai bune simulatoare de fotbal lansate pe calculator , acesta fiind primul an cand versiunea de PC va fi identica cu cea de pe Console.Momentan este DEMO pana la varianta Full mai dureaza.

FIFA 2011

A venit vremea pentru noul FIFA să se facă remarcat, iar producătorii doresc acest lucru şi poate chiar să întreacă anticiparea fanilor de fotbal pentru viitorul PES. Principala îmbunătăţire adusă noului FIFA constă în remodelarea caracterelor şi potrivit producătorilor, această reconstrucţie a înfăţişărilor va depăşi orice aşteptări, dorindu-se a fi lider de piaţă din acest punct de vedere.

Vor fi introduse în joc, spre a diferenţia în detaliu fiecare jucător în timpul unui meci, patru categorii principale: scund, înalt, mediu şi special pentru jucătorii cu caracteristici exagerate, precum şi alte trei categorii pentru fiecare parte a corpului: slab, normal şi masiv.

FIFA 2010

Fifa 2010 a fost lansata pe data de 2 octombrie 2009.Fotbalistul ales anul acesta pentru cover este Wayne Rooney de la Manchester United. Printre detaliile despre joc aflăm că în FIFA 10 modul “Manager Mode” va beneficia de peste 50 de îmbunătăţiri. Menţionăm: transferuri mai realiste, evoluţia carierei jucătorilor de asemenea mai apropiată de realitate. În plus faţă de FIFA 2009, vei putea intra în pielea unor antrenori celebri precum Alex Fergusson sau Jose Mourinho.

FIFA 2009

Dezvoltatorii au afirmat ca FIFA 2009 va avea peste 300 de schimbari fata de editia precedenta, pentru a face din edita 2008-2009 cel mai important joc al anului. FIFA 2009 va fi lansat in luna octombrie 2008 si se pare nici in editia din acest an nu vor lipsi de pe coperta Ronaldinho si Wayne Rooney.

FIFA 2008

FIFA 2008 este al paisprezecelea joc din seria FIFA. A fost dezvoltat de EA Canada și lansat de Electronic Arts, sub divizia EA Sports. Are multe echipe de fotbal din ligi diferite si desigur si nationale.

Posted on November 2, 2011, in Games and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: