Cum repunem la seed fisierele din uTorrent după reinstalarea Windows-ului.

Acest tutorial se adresează userilor care vor să își schimbe windows-ul și vor ca torrentele din uTorrent să rămână acolo și după reinstalarea Windows-ului.

Pasul 1

Mergem în Control Panel->Folder Options->selectam tabul View apoi Hidden Files and Folders bifam Show, apoi apasam Apply:

Pasul 2

Mergem în C:\ Documents and Settings Userul vostru (default este Administrator dacă nu l-ați redenumit)Application Data.Aici avem folderul Utorrent care conține setările Utorrent și, dacă nu ați selectat alt folder pentru salvarea fișierelor .torrent acestea vor fi tot aici (în cazul meu nu sunt) :

Pasul 3

Copiați tot folderul Utorrent într-o partiție pe care nu o veți formata.În cazul în care fișierele .torrent se află și ele în partiția C, acestea vor trebui copiate și ele în altă parte.Apoi după ce ați instalat windows-ul instalați Utorrent din nou (ATENȚIE!!! Trebuie să instalați aceeași versiune de Utorrent pe care ați avut-o și înainte de schimbarea windows-ului pentru ca torrentele să ramană).Pe urma luați folderul Utorrent pe care l-ați copiat mai devreme și îl mutați/copiați în C: Documents and Settings Userul vostru (default este Administrator dacă nu l-ați denumit)Application Data peste cel existent acolo.Dacă fișierele .torrent nu se găsesc în acest folder acestea trebuie copiate exact unde au fost ( deci țineti minte numele folderului unde se aflau!!!).De asemena datele torrentelor ( adică tot ceea ce ati downloadat înainte trebuie să fie în același loc).

Pasul 4

Deshideți Utorrent și veți constata că toate torrentele sunt acolo, iar setările de dinainte au ramas. De asemenea și statistica ramane.

Posted on November 4, 2011, in Windows and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: