Diablo III

 

Diablo III este un viitor joc video dark fantasy/horror realizat ca o continuare a jocului Diablo II(desigur și Diablo I).Ca și primele,Diablo III este un joc de actiune de tip RPG cu tematică,,dark fantasy” în stil hack and slash și dungeon roaming .Va fi lansat pentru Microsoft Windows și Mac OS. Jocul a fost anunțat prima oară pe 28 iunie 2008 la Blizzard’s World Wide Invitationl(Pris,Franța).

Despre Game:

Acțiunea jocului are loc în Sanctuary, fantastica lume întunecată din seria Diablo.Aceasta lume a fost salvată cu douăzeci de ani în urmă de câțiva eroi fără nume în Diablo II.Războinici care au supraviețuit atacului armatelor Burning Hells au înnebunit datorită numeroaselor chinuri pe care le-au suferit. Astfel că este nevoie de o nouă generație de eroi care să se confrunte cu forțele răului care amenință lumea Sanctuary. Jucătorii vor avea posibilitatea de a explora locații cunoscute, cum ar fi Tristram.Personajele NPC confirmate sunt doar Deckard Cain  care a apărut în ambele jocuri anterioare, și fiica sa vitregă, un nou personaj care însoțește uneori eroul în acțiunile sale. Jurnalul lui Cain de pe site-ul oficial informează jucătorul cu privire la evenimentele care au avut loc în primele două jocuri.Lumea din Diablo este compusă din două continente principale și mai multe insule mici în regiunea nord-vestică

Gameplay:

Despre gameplay-ul acestui game nu vă pot spune prea multe așa că vă las sa descoperiți singuri vizualizând următorul Gameplay Video:

 

 

 

Posted on November 6, 2011, in Games. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: