Guess Who lansează albumul “Tot mai sus” cu GSP!

Fanii Guess Who pot răsufla usurați!în sfârşit s-a anunțat lansarea albumului “Tot mai sus“. Aceasta s-a  făcut pe 20 septembrie împreună cu GSP.

Anunțul:

MusicExpertCompany si Okapi Sound lanseaza pe 20 septembrie 2011 cel de-al doilea album GuessWho: “TOT MAI SUS”! Acesta va fi distribuit exclusiv cu Gazeta Sporturilor si va costa 11,9 lei. Luni revenim cu tracklistul.

Sunt convins ca este o veste buna pentru ascultatorii lui Guess Who, care asteapta de cateva luni bune acest anunt.

Părerea mea despre acest nou album “Tot mai sus” a lui Guess Who,respectiv Moga este una foarte proastă.De ce?Pentru că la un momentdat Guess Who spune că nu va cânta niciodata cu oameni ca Moga,dar priveşte chiar a dovedit contrariul.Ceea ce face acum Guess Who este similar cu ceea ce a facut şi va mai face Puya şi anume muzică placută de majoritatea oamenilor(comercială).Desigur pentru a se scoate din “căcat”,pentru cei care nu înțeleg la ce m-am referit le explic imedia.Guess Who a devenit renumit ca rapper bineânțeles  în lumea Rapp-ului  cu melodia “Tu” pe care a cântato împreuna cu Spike(Despre Spike am alta parere mult mai buna).Acesta a continuat ,a facut o colaborare cu Cheloo(în melodia:”Fericit”)…. până la urmă şi-a dat seama că muzica rapp nu e ascultată de majoritatea oamenilor şi de aceea a intrat în colaborare cu Moga.Cam atâta am de spus despre noul album al lui Guess Who.Dacă cineva nu este deacord cu ceea ce am afirmat anterior e liber sa dea comment.

Nota pe care o acord acestui album este nota 7 şi nu doresc să argumentez,deoarece cele spuse mai sus cred cră acoperă nota.

Posted on November 7, 2011, in Music, News. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: