Un smartphone pentru razboi

 

O nou model de smartphone de la Samsung, pe numele sau «Galaxy XCover», bazat pe sistemul de operare Android, este asteptat sa fie lansat in Germania la inceputul luniii octombrie, potrivit webnews.it. Particularitatea acestui proiect sta in posibilitatea de a fi utilizat sub apa.

Potrivit specificatiilor tehnice, poate fi utilizat la un metru adancime timp de 30 de minute, fara nicio problema de functionare. In limbaj pur tehnic, trebuie sa corespunda standardelor IP67.

Producatorul a dorit cresterea gradului de rezistenta al dispozitivului in contact cu diversi factori care, in mod normal, i-ar afecta utilizarea. In afara de folosirea sub apa au mai fost testate expunerile la praf, noroi si medii cu risc crescut de coroziune.
Scopul Samsung este crearea unei tablete care poate fi utilizata in aproape orice conditii in care o tableta fara asemenea norme de protectie ar trebui sa fie tinuta in husa si protejata.
La capitolul dotari, Galaxy XCover are un display de 9,14 cm si o camera foto cu rezolutie maxima este de 3,2 megapixeli, prezentand flash LED ce poate fi utilizat si ca sursa luminoasa in medii lipsite de vizibilitate. In materie de soft, versiunea de Android utilizata este Gingerbread 2.3, cu interfata TouchWiz, ca orice terminal Samsung.

Sa recunoastem ca oricare dintre noi s-a saturat sa avem mereu grija de noile noastre smartphone-uri ca sa nu se ude,sa nu le zgariem ercanul dar uite ca in sfarsit cineva a gasit solutia,nu merita incercat un astfel de model?Eu zic ca da

Posted on November 9, 2011, in News, Tech and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: