Concurent pentru LOGAN

Constructorul ceh Skoda se pregăteşte să lanseze în India un model low-cost care ar putea reprezenta o concurenţă dură pentru Dacia Logan. Skoda Rapid va fi lansată pe 16 noiembrie, modelul fiind disponibil pentru început doar în India, unde se va şi produce. Nu se ştie momentan dacă va ajunge şi în Europa.

Prin Rapid, Skoda acoperă golul dintre Fabia şi Octavia. Liniile amintesc de VW Jetta, însă sunt împrumutate şi caracteristici ale modelului Fabia. Partea frontală este preluată aproape integral, precum şi alte câteva elemente de design la interior şi exterior.

Propulsoarele disponibile vor fi de 1,6 litri, atât diesel cât şi pe benzină, ambele de 105 cai putere. Transmisia va fi asigurată de o cutie manuală în cinci trepte, însă pe lista de opţionale se va afla şi o cutia automată.

O lungime de 4,39 metri, o lăţime de 1,70, şi o înălţime de 1,47 tranformă Rapid într-un fel de frate geamăn pentru Logan, care are 4,26 metri lungime, 1,70 m lăţime şi 1,50 m înălţime

Tot ceea ce ramane de facut acum este sa asteptam aparitia ei pe piata si sa acceptam o noua monopolizare.Cum este acum la orice colt de strada loganul asa se va ajunge si acum.

Posted on November 11, 2011, in Auto, News and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: