De la atata box s-au dereglat orientarile sexuale

Fostul boxer Oscar de la Hoya ar fi organizat o “orgie cu travestiţi, droguri şi jucării sexuale” la hotelul Ritz Carlton din New York.Cecora, invitată la acea petrecere, susţine că a fost “intimidată” de Oscar de la Hoya, care a împedicat-o să plece atunci când ar fi vrut.Top-modelul, care susţine că nu ştia cine este de la Hoya, a declarat că pugilistul a organizat petrecerea pentru că tocmai se întorsese din Irak, unde vizitase trupele americane şi nu avusese parte de “alcool şi femei”.

Odată ce au urcat în camera de hotel, de la Hoya a început să se îmbrace în hainele top-modelului. “Şi-a pus chiloţii mei. Aveam o rochie pe mine, şi-a pus-o şi pe aia. Era mai mult decât bizar. Nici nu pot să explic tot ce a făcut”, a declarat Cecora.

Femeia le-a spus jurnaliştilor de la New York Post că de la Hoya era “micuţ” şi a încăput perfect în chiloţii ei.După ce au făcut sex, partidă în timpul căreia pugilistul s-a declarat un mare admirator al lui Charlie Sheen, de la Hoya a comandat droguri în cameră.

Ulterior, celor doi li s-a alăturat şi o prietenă a lui Cecora. După ce de la Hoya şi cele două fete au încins o nouă partidă de sex, de această dată folosind şi jucării sexuale, Cecora şi prietena ei au obosit şi au încercat să adoarmă.

Fiindcă boxerul era tot mai insistent, fetele l-au dat afară din cameră. “A intrat peste noi de patru ori, încerca să se târască în pat. A trebuit să-i spunem: Oscar, pleacă! Altfel, plecăm noi şi nu o să fie frumos”.

Până la urmă, de la Hoya a “ascultat” sfatul celor două şi s-a făcut nevăzut. De dimineaţă, Cecora şi prietena ei s-au trezit că trebuie să plătească o notă de 1.500 de dolari pentru cameră şi consumaţie.

La două luni după acest incident, în mai 2011, de la Hoya s-a internat la o clinică de reabilitare.”Acest caz este un exemplu trist de abuz de putere. Clienta mea a fost intimidată şi abuzată de Oscar de la Hoya, o celebritate cu o imensă putere, atât financiară, cât şi fizică”, a declarat avocatul lui Cecora.

Nu este pentru prima dată când de la Hoya este acuzat că se îmbracă în haine de femeie. În 2008, top-modelul rus Milana Dravnel l-a dat în judecată pe pugilist, pentru defăimare, susţinând, printre altele, că de la Hoya i-a îmbrăcat şi ei chiloţii.

Se zvoneşte că boxerul i-ar fi plătit rusoaicei 20 de milioane de dolari pentru a renunţa la plângere.

Posted on November 11, 2011, in News, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: