Interviu cu cea mai căutată adolescentă în Google

O tânără în vârstă de 18 ani a povestit cum fotografiile pe care şi le-a făcut în urmă cu patru ani i-au distrus viaţa şi au dus chiar la ameninţări cu moartea şi tentative de sinucidere.

Angie Varona, o tânără în vârstă de 18 ani din SUA, a povestit într-un interviu emoţionant pentru ,,ABC News” cum câteva fotografii i-au distrus viaţa dupa ce au ajuns pe internet. La vârsta de 14 ani, Angie şi-a facut fotografii în lenjerie intimă, pe care le-a salvat pe o pagină web, protejate de o parolă, pentru că doar iubitul ei de atunci să aibă acces la ele.Imaginile au ajuns însa peste tot pe internet, inclusiv pe site-uri pentru pedofili.
Toată lumea spunea că o sa ajung actrită porno, ca sunt o femeie uşoara. Nu vreau ca acest lucru să se întâmple nimanui” a declarat plângând Angie.

Angie a fost nevoita sa schimbe scolile de doua ori, deoarece colegii isi bateau joc de ea si chiar aratau fotografiile profesorilor. Tanara invata acasa in ultimele luni de liceu. Din cauza intamplarii, Angie a incercat sa fuga, a inceput sa se drogheze si chiar a incercat sa se sinucida.

La o cautare in Google a numelui Angie Varona, apar peste 680.000 de rezultate şi peste 72.000 de imagini, toate postate împotriva voinţei ei.
Tânăra a declarat că regretă că a facut acele fotografii, şi daca ar putea da timpul înapoi, ar asculta sfaturile parinţilor.

Angie nu este singura adolescentă în aceasta situaţie. Un studiu recent a arătat că una din cinci tinere a postat pe internet imagini nud sau seminud.

Da,un articol extras de pe site-ul official al postului de televiziune  ,,Pro TV”.O poveste des întâlnită cei drept.Dar asta din cauză ca RESPECTIVELE sunt uşor de manipulat şi altele doar să găsească pe cineva cu care să şi-o tragă,părerea mea.O astept şi pe a dmv. la comenturi ,aştept!

Posted on November 11, 2011, in News, Others. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: