Michael Jackson revine!

Mostenitorii drepturilor asupra creatiei lui Michael Jackson si-au dat acordul ca membrii trupei Queen Brian May si Roger Taylor sa prelucreze si ulterior sa lanseze un duet inregistrat in anii 1980 de “regele muzicii pop” si Freddie Mercury, informeaza thesun.co.uk.

“Mostenitorii lui Michael Jackson sunt incantati de aceasta intelegere, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne grabim”, a spus Brian May, transmite MEDIAFAX.

Inregistrarea a fost facuta in casa lui Michael Jackson, in 1983, cand trupa Queen era in turneu in Statele Unite ale Americii.

Brian May a negat existenta oricaror interese economice pe care le-ar avea in legatura cu lansarea acestui material rar. “Nu fac lucruri cu scopul de a obtine bani”, a spus May. “Daca simtim ca este vorba de ceva ce merita, cred ca este bine sa aratam acest lucru publicului”, a adaugat artistul.

Michael Jackson, cunoscut ca “regele muzicii pop”, celebru pentru hituri precum “Thriller” si “Black or White”, a murit pe 25 iunie 2009, intr-o perioada de repetitii intense pentru “This Is It Tour”, turneul sau de adio, in timpul caruia urma sa sustina, incepand din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.

Saptamana aceasta, Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a fost gasit vinovat de uciderea involuntara a starului, in urma unui proces care a durat sase saptamani si a avut loc la Curtea Superioara din Los Angeles. Conrad Murray a fost acuzat ca a dat dovada de o “neglijenta criminala” in ingrijirile medicale acordate cantaretului Michael Jackson, in special in ceea ce priveste administrarea de propofol, un sedativ puternic pe care megastarul il folosea ca somnifer si care i-a cauzat decesul.

Nascut in Zanzibar, cu numele Farrokh Bulsara, si educat in India, Freddie Mercury a infiintat trupa Queen, in 1971, cu Brian May, Roger Taylor si John Deacon. Queen a devenit un nume important in industria rock in 1975, odata cu lansarea celui de-al patrulea album al grupului, “A Night at the Opera”, ce contine legendara piesa “Bohemian Rhapsody”, compusa de Freddie Mercury. De altfel, tot Freddie Mercury este acela care a compus versurile pieselor “Crazy Little Thing Called Love”, “We Are The Champions”, “Somebody To Love” etc.

In afara scenei, Freddie Mercury avea o viata privata extrem de protejata, acordand foarte rar interviuri si nediscutand niciodata in public despre faptul ca era homosexual. La o zi dupa ce a anuntat in mod public ca era bolnav de SIDA, Freddie Mercury a murit, pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani.

Posted on November 12, 2011, in Music, News and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: