Sa ne taie capul,ca oricum traim!

Toata lumea stie ca fara cap nu poti face nimic,ba chiar atunci cand il ai pe umeri si nu ai destul creier in el nu iti este de niciun folos insa atunci cand nu il ai deloc este mai rau,singura ta activitate fiind ascultatul pepii cand iti canta vesnica pomenire.

Dar supriza,daca pana acum ne credeam mult mai destepti decat un cocos,acum unul dintre el ne-a demonstrat ca el nu are nevoie de cap ca sa traiasca. Pe 10 septembrie 1945, fermierul Lloyd Olsen din Fruita, Colorado, Statele Unite, a mers în curte pentru a prinde o pasăre care urma să fie gătită pentru cină. Olsen l-a ales pe Mike, un cocoşel de cinci luni jumătate. Toporul care ar fi trebuit să pună capăt zilelor lui Mike a ratat jugulara şi a lăsat mare parte a creierului intactă. Conform unor relatări, în ziua decapitării eşuate, Mike a dormit cu capul său sub aripă.

Pentru a supravieţui, Mike a fost hrănit de stăpânii lui cu o pipetă direct prin esofag.

Acuzat de mulţi că ar fi vorba de o farsă, Olsen a dus pasărea la Universitatea din Utah pentru a o supune unei expertize. Aceştia au constatat că într-adevăr Mike era un cocoş care trăia fără o mare parte din cap.Cocoşul fără cap a devenit imediat celebru. A plecat în turnee în care erau prezentate animale cu anomalii şi a apărut în paginile unor reviste prestigioase, precum Time şi Life.

Mike a murit în martie 1947, din cauza unei crize de tuse, într-un motel din Phoenix. Soţii Olsen nu au avut la îndemână seringile necesare pentru a-l salva.

Din 1999, oraşul natal al lui Mike a dedicat o zi specială celebrului cocoş fără cap. Evenimentul are loc în al treilea weekend al lunii mai şi este marcat prin concursuri de aruncat ouă şi “Chicken Bingo”.

De aici eu va dau dovada ca nu toti suntem mai destepti decat un cocos si un cocos nu este cea mai proasta fiinta din lume conform proverbului.

Posted on November 12, 2011, in News, Others and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: