Get Rich or Die Trying

În filmul sãu de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodeazã pe ecran în aceastã puternicã dramã urbanã a aclamatului regizor Jim Sheridan (În America).

Supravieţuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent) povesteşte despre viaţa sa, un copil orfan de pe strãzile din Bronx care-si lasã mai târziu amprenta în comerţul cu drogurile, fãcând echipã cu un individ fost condamnat (Terrence Howard) în încercarea de a deveni un rapper de succes.

Aici este trailer-ul official:

Este un film pe gustul meu,ne este prezentată o parte ,,Gangstar”,dar şi o parte ,,Dramatică”,când Marcus(50 Cent)işi pierde mama.Actorul principal fiind 50 Cent,hip-hop-erul meu preferat care participă la destule acţiuni care să te facă să vezi tot filmul.Nu mai lungesc vorba şi vă recomand acest film cu plăcere.Dacă doriţi vizionarea acestui film în totalitate scrieţi pe google titlul acestui post ,după asta sa fie urmat de ,,filme online” şi cu siguranţă veţi găsi.(Pentru cei care nu găsesc pot da clic aici http://divxonline.biz/actiune/594-get-rich-or-die-tryin.html)

Posted on November 13, 2011, in Movies. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. pune si tu un link sa il vedem online 😉 ca nu e interesant traileru’ http://divxonline.biz/actiune/594-get-rich-or-die-tryin.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: