Masina timpului

De multe ori s-au auzit zvonuri despre fabuloasa si mult asteptata masina a timpului care ne-ar putea rezolva toate misterele istoriei conducandu-ne exact la data aceea.

Se spune ca una exista chiar in Vatican.Ea ar fi fost inventata de catre Pellegrino Ernetti.”Chronovisor” este numele acestei masini care poate captura evenimentele din trecut, ar putea vedea modul in care s-au desfasurat evenimentele din trecut reveland secrete foarte riscante.

CHRONOVIZORUL a fost inventat de un cercetător italian, părintele Pellegrino Maria Alfredo Ernetti, este un Exorcist, Monaco benedictin-cunoscut ca , muzicolog şi om de ştiinţă de renume international, care a trăit în Veneţia, în mănăstire benedictină din San Giorgio Maggiore, unde a murit în 1994.

Cea care a dezvaluit descoperirea este o carte “bombă”, recent publicat în Franţa, la Paris de către Editions Albin Michel:. “Nouveau Le Mystere du Vatican” (noul mister Vatican “) de teologul francez Francois Brune.

Brune este un personaj foarte cunoscut în Franţaeste un profesor de teologie, a publicat mai multe cărţi de efort considerabil, .
VOLUMUL cartii publicare unde a vorbit despre Chronovisor a redeschis discuţii şi speculaţii aprinse, făcând un amestec exploziv.

Despre echipamentul masinii s-a avut deja vorbit, prin anii 1970 de acelasi Ernetti a facut numeroase interviuri şi publicaţii, chiar elevii săi din Conservatorul Benedetto Marcello din Veneţia.

Descoperirea a ridicat mari,, incurcaturi,, in lumea oamenilor de stiinta .
Pe de o parte, au existat într-adevăr suporteri entuziaşti: dacă acesta a fost posibil să revizuiască trecut, masina ar pierde cu siguranta toate îndoielile rămase cu privire la evenimentele cheie care au schimbat istoria lumii.

Altor persoane le-au fost frică pentru ca Chronovisorul ar putea fi un instrument periculos pentru a fura secretele şi a pune în pericol siguranţa omenirii.

Discuţiile s-au aprins intre oamenii Vaticanului care aufost implicati cel mai mult.

Apoi, brusc monacul benedictin a ramas într-o tăcere strictă, explicând că a primit ordine de la Vatican, în această privinţă, interesul a mers încet în scădere şi după un an despre “maşină a timpului” nu s-a mai vorbit deloc .

Cartea ,,NOUVEAU LE MYSTER DU VATICAN,,dezvăluie fapte noi , şocante, oferind nume de persoane , de oameni de stiinta faimosi, date, anumite circumstanţe, arată documente extraordinare, lungi conversaţii cu monacul benedictin Ernetti, cartea a devenit un document avalanşă in lumea stiintei ..

Cartea ne demonstrează o mulţime de dovezi că Chronovisor exista cu adevărat, chiar dacă argumentul este, în funcţie de acelaşi autor, limitele de science fiction.

În anii ’60 un grup de oameni de ştiinţă, inclusiv monacul PELLEGRINO au reusit sa capteze undele vizuale şi sonore de la trecutul pământului , cu o maşină care ar fi capabil să reconstruiască nu numai faptele cele din viaţa fiecăruia, dar chiar faptele din istorie .

“Cu Chronovisor. spune Brune, grupul de oameni de stiinta condusi de Monaco benedictin a făcut cercetări în primul rând pe Mussolini, apoi pe Napoleon, apoi a mers la epoca romană şi a asistat la evenimentele ,la reprezentarea unor tragedii celebre .

Una dintre aceste tragedii celebre este scrisa de Quintus Ennius, care a fost intitulata “Thiestes”, care a fost cunoscuta doar unele citate scurte, dar cu ajutorul chronovizorului a fost transcris tot textul aceste tragedii aşa cum a fost interpretata la Roma în 169 î.Hr., în timpul jocurilor publice în onoarea lui Apollo..

Autorul cartii franceze a spus ca monacul benedictin ,cel care a inventat chronovizorul a văzut întregul curs al Patimilor, moartea şi învierea lui Hristos.

În cartea lui ,el spune că maşina este compusă din trei grupe de elemente, care este “sechestrat” în Vatican .

Ernetti,inventatorul masinii , speriat de importanţa descoperirii sale uimitoare, el a mărturisit superiorii lui şi autorităţile Vatican ..a fost o întâlnire secretă cu Papa şi apoi, de comun acord, masina lui ,chronoivizorul a fost retras şi ascuns în Vatican.

Lui Ernetti i-a fost ordonat să se oprească să facă declaraţii publice cu privire la acest subiect, cu privire la cronovizor aceastuia i-a fost interzis sa vorbeasca cu prietenii în privat despre aşa-ceva Fiind teolog el a spus tot prietenul său francez.

Scriitorul francez l-a cunoscut personal pe monacul Ernetti a spus ca el a fost un preot cu mare carisma şi umanitate. O persoană simplu si onest, complet dedicata studiilor de prepolifonia studii privind activitatea de pneumofonia şi exorcist al Diecezei de Veneţia, poziţie pe care a deţinut timp de aproape trei decenii. El nu a mai vorbit niciodata despre masina timpului. Mai mult decât atât astăzi nimeni nu ştie nimic şi toată afacerea a luat un aspect foarte misterios. Poate că volumul de Brune a aduce în cele din urmă la lumină realitatea…

Posted on November 13, 2011, in News, Tech and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: