Ceasul telefon mobil QKFONE W800

Daca vreti sa va laudati in fata amicilor cu un telefon nou si cu un factor ridicat de “coolness”, lasati deoparte pasiunea pentru slidere sau telefoane cu clapeta si alegeti acest ceas-telefon mobil, ce poarta numele de QKFONE W800.

Nu avem de-a face cu un ceas-telecomanda pentru telefon cum este Sony Ericsson MBW 150, ci chiar cu un tri-band GSM/GPRS dotat cu camera foto. QKfone W800 soseste dotat cu un headset Bluetooth, care va va permite sa vorbiti la telefon fara a sopti in incheietura, cum va obligau ceasurile-telefon mai vechi. De asemenea acest terminal include un touchscreen de 262.000 de culori cu o diagonala de 1.4 inch si o rezolutie de 128 x 160 pixeli.

Veti putea folosi un stylus in tandem cu touchscreenul lui W800, iar lista de specificatii a terminalului include si un slot pentru carduri microSD si o camera de 0.3 megapixeli. W800 cantareste aproximativ 65 de grame si masoara 61.1 x 44.5 x 17.8 mm. Ramane de vazut cand vom vedea si in Romania un astfel de gadget in conditiile in care publicul roman de abia ia contact cu acest tehnologii, care in Asia sunt deja standarduri si mai rau…low-enduri.

Posted on November 14, 2011, in Tech and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: