Inna a primit Discul de aur pentru albumul “Hot”!

Inna a primit recent Discul de aur pentru vânzarea a 10.000 de unităţi din albumul “Hot” în România.

 

În următoarea perioada, Inna va susţine concerte în Franţa, Rusia şi Marea Britanie, cel mai mare eveniment fiind Starfloor, care va avea loc la Paris, pe 26 noiembrie. Pe şcena Starfloor, vor urca artişti precum Taio Cruz, Flo-Rida şi Nicole Scherzinger.

 

Totodată, pe 25 noiembrie, fanii se vor putea bucura de noul single Inna, moment care va fi marcat printr-o lansare surpriză, un proiect amplu la care artista lucreaza de câteva luni.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toata lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa pâna în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului sau single, “Hot”.

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes făra precedent. “Hot” a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat – toate single-urile lansate, “Love”, “Deja-Vu”, “Amazing”, “Sun is Up” au devenit hituri, iar Inna a fost răsplatita cu cele mai prestigioase premii internaţionale.

 

 

 

 

 

 

Posted on November 15, 2011, in News, Others. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: