Blu-ray Disk Rewriter existent in Romania care scrie la 4x

LG Electronics, lider mondial in furnizarea de dispozitive IT, lanseaza pe piata Europeana mult asteptatul inscriptor pe mediu de stocare Blu-ray. Acesta vine cu uimitoarea capacitate de stocare de 25GB si ofera imagini de cea mai buna calitate.

Noul model GBW-H10N este primul drive dotat cu tehnologia Blu-ray oferit de LG. Datorita utilizarii laserului albastru-violet, factorul cheie în dezvoltarea acestei tehnologii revolutionare, acest dispozitiv Blu-ray permite consumatorilor sa scrie/rescrie si sa vizualizeze filme high-definition, precum si sa stocheze un volum considerabil de date. Noul inscriptor vine cu o capacitate de stocare de cinci ori mai mare decât a DVD-urilor obisnuite, putând stoca pâna la 25GB de informatie pe un singur disc. Modelul GBW-H10N este compatibil cu toate formatele BD/DVD/CD.
Pe când majoritatea inscriptoarelor pe medii de stocare blu-ray ofera o viteza de scriere de 2x, LG face un pas înaintea acestora prin lansarea inscriptorului GBW-H10N, care dispune de capacitatea de a scrie la o viteza 4x. Astfel, modelul devine cel mai performant si mai rapid din lume, aceasta dotare unica conferind produsului LG superioritate neta în fata competitorilor. Datorita vitezei de scriere de doua ori mai mare decât cea disponibila pe piata pâna la acest moment, inscriptorul GBW-H10N de la LG reduce semnificativ timpul mediu de scriere la doar 23 de minute.

Noul produs este dotat cu o viteza de scriere de 4x pentru BD-R, de 2x pentru BD-RE (rewritable disc) si de 5x pentru DVD-RAM. Noul model suporta si formatul DVD-R/+R DL.

Urmând linia impusa de „Super Multi”, denumire atribuita inscriptorului LG compatibil cu toate formatele DVD/CD si înregistrata deja în 77 de tari, acest nou inscriptor pe mediu Blu-ray va purta numele de „Super Multi Blue”, pentru a întari pozitia brandului LG pe unitati de stocare optica.

Numarul unu mondial în unitati de stocare optica pentru 8 ani consecutiv, LG îsi propune prin noile inscriptoare pe mediu Blu-Ray extinderea gamei produselor premium si consolidarea dezvoltarii produselor de înalta definitie.

Posted on November 16, 2011, in News and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: