Froch are gura mare,il bate pe Bute?

Pugilistul britanic Carl Froch a declarat că un meci cu Lucian Bute ar fi uşor pentru el, deoarece palmaresul românului include doar două victorii demne de menţionat, cele din confruntările cu Brian Magee şi Glen Johnson, iar el i-a învins pe cei doi într-un mod mult mai convingător.

“Mi-ar plăcea să am un meci de unificare a titlurilor cu el, dar nu ar fi o confruntare cine ştie ce mare pentru mine. Ar fi un meci uşor. În CV-ul lui Bute ies în evidenţă doar două nume, Brian Magee şi Glen Johnson. Iar eu i-am învins pe ambii într-un mod mult mai convingător decât a făcut-o el. Este el campion IBF, dar se luptă doar acasă şi de aceea nu i se acordă credit şi respect, pe care oricum nu le merită, pentru că nu a boxat cu nimeni mare”, a spus Froch, citat de Nottingham Post.

Săptămâna trecută, preşedintele InterBox, Jean Bedard, a declarat că pugilistul Carl Froch doreşte cu orice preţ să evite un meci cu Lucian Bute, la fel cum a făcut-o şi Mikkel Kessler în luna martie. “Kessler a venit la Montreal în martie, ca să îl vadă pe Bute boxând cu Magee, aşteptându-se apoi la o confruntare cu românul. Însă a ales să boxeze cu Robert Stieglitz. Îl respectăm pe Stieglitz ca un campion mondial, dar el a pierdut de două ori prin KO în faţa unor boxeri pe care Lucian i-a făcut KO (Alejandro Berrio şi Librado Andrade). Kessler a spus că nu ar paria pe Bute la meciul cu Johnson. Probabil a fost surprins de cât de uşor a fost pentru Lucian împotriva lui Johnson. Froch a fost la fel de surprins de prestaţia lui Lucian. Cu două zile în urmă spunea că vrea să unifice titlurile luptând cu Bute, iar acum zice altceva. Mă gândesc că Froch are acum aceleaşi sentimente pe care le-a avut Kessler în martie. Ei sunt în afacerea «evită cu orice preţ un meci cu Lucian» şi afacerea merge bine”, a spus Bedard.

Lucian Bute l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, în 6 noiembrie, în cadrul unei gale la Quebec. Bute, în vârstă de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

Posted on November 22, 2011, in Sport and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: