Ce viseaza Becali?

La doar câteva zile după ce a semnat un contract pe trei ani cu Steaua puştiul Valentin Cojocaru mai primeşte o veste bună.În această dimineaţă, ora 06:00, puştiul de 16 ani, va pleca la Liverpool pentru a da probe la formaţia “alb-roşie”. Tânărul goalkeeper român va fi testat de “Cormorani” timp de o săptămână, cel mai probabil se va antrena şi cu echipa mare, şi dacă va da randament, englezii vor veni la Bucureşti pentru a negocia cu Steaua eventualul transfer al lui Cojocaru.

Cojocaru jr. va pleca spre Liverpool însoţit de tatăl său, fostul arbitru Ispas Cojocaru, întoarcerea în România fiind programată pentru sămbătă viitoare. Internaţional U 16, Cojocaru a fost rezervă în Europa League cu Maccabi. De mai bine de patru luni de zile face parte din lotul mare.

Cum a ajuns pe lista lui Liverpool
Mulţi se întreabă însă cum puştiul Stelei a reuşit să atragă atenţia unei echipe precum Liverpool. Totul a început astă-vară, la Campionatul European sub 19 ani. Ca la fiecare turneu de juniori, scouterii au roit la albinele la stup, iar de la cluburile din Anglia a venit o întreagă armată de căutători de talente.

Cineva le-a vândut însă pontul reprezentanţilor lui Liverpool că Steaua are în lot un tânăr portar care, la doar 15 ani, are nişte calităţi fizice impresionante. Scouterii au ţinut să-l vadă pe viu şi au participat la mai multe şedinţe de pregătire ale “roş-albaştrilor”, după care au înaintat un raport către conducerea “cormoranilor”, care au decis imediat să-l cheme în probe.

Posted on November 27, 2011, in Sport and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: