Mai marcheaza si Mutu?(video)

Atacantul Adrian Mutu a înscris al doilea său gol pentru echipa Cesena, duminică, din penalti, în meciul de pe teren propriu cu formaţia Genoa, scor 2-0 (0-0), din etapa a XIII-a a campionatului Italiei. Mutu a transformat, în minutul 70, un penalti acordat pentru un fault al lui Moretti asupra lui Bogdani.

Atacantul român a marcat şi în minutul 80, cu un şut de la marginea careului, învingându-l pe fostul său coechipier de la Fiorentina, portarul Sebastian Frei.

“A fost un meci frumos, foarte important. Golul din penalti? Am jucat şase ani alături de Frey, nu ştiam cum să trag şi astfel am optat pentru scăriţă. Sunt foarte mulţumit şi de al doilea gol, a fost frumos. Echipa s-a luptat la toate fazele jocului, a fost foarte agresivă. S-a văzut că ne doream victoria”, a spus Mutu, care a ajuns la cota de 98 de goluri în Serie A, conform presei italiene. După golul înscris din penalti, Adrian Mutu s-a bucurat mai întâi cu coechipierii săi, după care s-a dus la Frey şi l-a îmbrăţişat, pentru a-l consola. Tehnicianul Daniele Arrigoni a declarat că atacantul român i-a spus dimineaţă cum urma să reacţioneze în cazul unui penalti: “Mutu a spus de dimineaţă că dacă va fi un penalti i-ar face o scăriţă lui Frey”. Adrian Mutu a mai înscris un gol pentru Cesena în 21 septembrie, în întâlnirea cu Lazio Roma, scor 1-2, din etapa a IV-a a campionatului Italiei. Mutu a fost achiziţionat în această vară de Cesena, de la Fiorentina.

Posted on November 28, 2011, in Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: