Cum e sa traiesti printre porci?

Toti simtim uneori ca traim printre aceste animale atunci cand suntem in locuri care nu ne plac,poate ca unii dintre noi chiar suntem o rasa a lor,poate mai avansata sau nu.

Nimanui nu ii place sa traiasca asa numai ca o  femeie căreia îi este frică de microbi a ales să se sacrifice de dragul artei şi trăieşte alături de porci în mediul acestora, complet goală. Miru Kim, în vârstă de 30 de ani, o fostă studentă la medicină devenită artist, a decis ca pentru noul ei proiect să locuiască alături de porci timp de 104 ore.
Tânăra poate fi văzută de vizitatorii uneia dintre galeriile Art Basel Miami 2011, dormind şi mâncând complet goală alături de animale, timp de patru zile.

Artista spune că munca ei o ajută să îşi depăşească temerile: de întuneric, de activităţi periculoase şi de murdărie.

A fost inspirată să creeze opera “Îmi plac porcii şi porcii mă plac pe mine” după ce a citit opera unui filozof francez: ‘Atunci când mă aflu printre porci, îmi simt existenţa mai mult ca niciodată”, a declarat Miru Kim.

Miru Kim este artist, fotograf, ilustrator şi coordonator de evenimente care a explorat diferite peisaje urbane, precum staţii abandonate de metrou, catacombe, fabrici, spitale. A devenit cunoscută după ce a început să pozeze nud în locaţii inedite.

Posted on December 2, 2011, in Others and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: