Ne jucam de-a spionii cu sWaP Rebel

Stiti filmele alea cu spioni in care personajul principal scotea o antena de la ceasul de mana, iar apoi il ducea la gura bolborosind niste cuvinte pe care de multe ori nu le intelegeam? Cu siguranta ca majoritatea ramaneam cu gura cascata la tehnologia ce parea sa se asemene cu cea extraterestra si nu ne-am fi gandit ca vom avea vreodata acces la ea. Astazi cerul este limita, iar ceasul-telefon sWaP Rebel ne lasa sa ne jucam de-a James Bond.

sWaP Rebel este un ceas de mana cu capacitati telefonice, are un display TFT touch sensitive cu diagonala de 1.46 inch si un port USB ce permite transferul de date fara alte cabluri. Momentan ceasul a fost lansat doar in Regatul Unit si este compatibil cu toate retelele telefonice de acolo, cu exceptia a trei dintre ele. Cantareste doar 65g, masoara 205 x 45.5 x 17.52mm si are integrata o baterie lithium de 240mAh cu o durata de viata de pana la 85 de ore in stand-by si 160 de minute de conversatie. Alte caracteristici includ o camera video, o camera foto, Tuner FM, MP3 player, video player si un calendar. De asmenea, gadgetul se poate conecta la internet prin WAP.

sWaP Rebel este disponibil in 5 culori, verde, alb, portocaliu, roz si negru, iar bratara este confectionata din gel siliconic cu finisaj mat. In pachet sunt incluse si o pereche de casti si un card de memorie microSD cu o capacitate de 2GB.

Cat va costa joaca de-a spionii? Doar 189.99 lire sterline (aprox. 225 euro).

Posted on December 3, 2011, in Tech. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: