Yahoo Messenger 11.5 cu navigare pe tab-uri – download free

Yahoo a lansat o nouă versiune pentru serviciul său de messenger. Yahoo Messenger 11.5 aduce câteva schimbări care caută să răspundă cerințelor venite din partea utilizatorilor. Printre cele mai importante schimbări aduce acestui serviciu se număra navigarea pe tab-uri. Funcția poartă numele de Tabbed IMs și permite utilizatorului să grupeze conversațiile pe tab-uri într-o singură fereastră.

Cu toate acestea, dacă noua funcție nu este pe placul vostru puteți oricând să reveniți la formatul obișnuit. Pentru a face acest lucru trebuie să accesați secțiunea “Messages” din “Yahoo Messeger Preferences” și să deselectați “Open new message windows in a tab”.

O altă schimbare adusă acestei noi versiuni are în vedere transferul de fișiere. Yahoo a încercat să remedieze problema transferurilor esuate pentru această variantă a Yahoo Messenger. Cu toate aceste,  cu această soluție vine și un dezavantaj, și anume, faptul că transferul va dura ceva mai mult.

Noua versiune Yahoo Messenger va permite utilizatorului sa trimita snapshot-uri ale desktop-ului sau

Pentru a ajuta utilizatorul să își gestioneze mai bine arhiva de conversații, Yahoo Messenger 11.5 va împarți discuțiile utilizatorului în mai multe categorii: video, Instant Messaging, conferințe, SMS-uri.

Urmărind îmbunătățirea experienței pe care o oferă Yahoo Messenger, producătorul a adus schimbări la modulul anti-spam. O altă schimbare care va fi apreciată de utilizatorii de la noi din țara este faptul că noua versiunea va fi disponibilă și în limba romană.

Pentru a ușura navigarea în lista de contacte, YM 11.5 va crea în mod automat un grup de contacte recente. Grupul va apărea în partea de sus a listei și va fi alcătuit din numele ultimelor persoane cu care utilizatorul a vorbit.

De asemenea o altă funcție nouă este aceea că utilizatorul poate trimite persoanei cu care vorbește snapshot-uri cu desktop-ul. În fereastra e conversație a fost adăugat un buton “Send  a snapshot of your screen” pe care utilizatorul îl poate folosi să trimită imagini cu desktop-ul său, lângă butonul pentru transferul de fișiere .

Noua versiune a Yahoo Messenger pune la dispoziția utilizatorilor săi peste 70 de jocuri. Printre acestea se număra  jocuri Township, ourWorld și Backyard Monsters. Acestea au fost câteva dintre cele mai importante schimbări aduse noului Yahoo Messenger 11.5. Dacă vă interesează să utilizați noua variantă, aceasta poate fi descărcată gratuit de aici.

Posted on December 3, 2011, in Programs and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: