Cum e sa sti cand mori?

Mereu ne intrebam cat mai avem de trait.Dupa mine aceasta este o intrebare pe care nu ar trebui sa ne-o punem niciodata pentru ca este cu adevarat groaznic sa aflam si raspunsul.

Sa ne gandim la cei condamnati la moarte,chiar astazi am citit pe internet un articol despre femei din china care au fost condamnate la pedeapsa capitala.Spre suprinderea mea,din spusele jurnalistilor acestea erau impacate cu soarta si tot ceea ce faceau era ca sa se distreze si sa uite de ceea ce urma sa se intample a doua zi la ora sapte.

Acele femei jucau carti,isi scriau testamentul si spuneau ultimele dorinte.Dar chiar daca in exterior afisau o liniste si erau calme in sufletul lor,ca al oricarui om se simtea distrugerea.Cum e sa sti ca mori a doua zi?Este oribil!

Noi ne plangem zilnic de nimicuri,ne blestemam zilele uneori pentru lucruri care pur si simplu nu ar trebui sa conteze.Hai sa incercam sa gandim si altfel,sa ne dam seama ca exista mult mai multe lucruri pe care ar trebui sa le regretam decat viata,faptele noastre.

Cred ca de multe ori sunteti pus in situatia aceasta.Ceva nu va iese sau aveti un necaz primul lucru pe care vi-l doriti este sa scapati,chiar si murind.

Niciodata sa nu va doriti sa stiti cand muriti,doar gandul ca as muri pe mine ma infioara,mie imi place viata,tie?

Posted on December 6, 2011, in News and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: