Porc VS Stapan

Un bărbat din Calimăneşti a murit, marţi, ucis de porcul pe care voia să îl sacrifice, după ce animalul a lovit mâna în care proprietarul avea cuţitul, iar lama acestuia s-a înfipt în gâtul bărbatului.Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, tragedia a avut loc în cartierul Jiblea, în prezenţa mai multor vecini ai bărbatului, chemaţi de acesta pentru a-l ajuta să taie porcul.

“În timp ce oamenii se pregăteau să sacrifice animalul, acesta a lovit cu piciorul mâna în care bărbatul ţinea cuţitul, iar lama s-a înfipt în gâtul stăpânului, care a murit pe loc, într-o baltă de sânge. A fost chemată şi ambulanţa, dar nu s-a mai putut face nimic, medicii constatând decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.

Posted on December 8, 2011, in News and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Mai omule,de ce a trebuit sa taie porcul tocmai de sarbatoarea mare? Este puterea Sfantului Neculai! Sarbatoarea asta nu se lucreaza,nu se face mancare,nu se taie si sacrifica animalele! El vrea sa fie cinstit si venerat prin prezenta la sfanta Liturghie in Biserica,prin rugaciune,se citeste Acatistul Sfantului Neculai! Trebuia sa taie conform traditiilor si obiceiuri la Sfantul Ignat,adica pe data de 20 Decembrie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: