Carlito Tevez ajunge la diavolii milanezi!

Administratorul clubului AC Milan, Adriano Galliani, a ajuns la o înţelegere cu impresarul argentinianul Carlos Tevez, Kia Joorabchian, urmând ca italienii să negocieze transferul atacantului cu gruparea Manchester City.

După întrevederea dintre Galliani şi Joorabchian, oficialul italian a declarat că Tevez a acceptat propunerea grupării milaneze, deşi urmează să aibă un salariu inferior celui pe care îl primeşte în acest moment la Manchester City, opt milioane de euro pe sezon , informează Gazzetta dello Sport.

Galliani a spus că speră să ajungă la o înţelegere şi cu Manchester City. “De două zile încercăm să rezolvăm aceast transfer şi cred că am reuşit un lucru formidabil. Tevez vrea să vină la noi, şi-a dat acordul, sperăm să ajungem la o înţelegere şi cu Manchester City. Silvio Berlusconi şi-a dat şi el acordul pentru această afacere dovedind încă o dată cât ţine la acest club. Tevez este un jucător de o valoare absolută. Cassano m-a sunat şi m-a felicitat pentru înţelegerea cu Tevez. S-a arătat extrem de bucuros”, a afirmat Galliani la Milan Channel.Conform Gazzeta dello Sport, Milan va încerca să-l împrumute gratis pe Tevez până la vară, urmând ca în cazul în care jucătorul va da satisfacţie să-l achiziţioneze definitiv contra sumei de 23 de milioane de euro. Acordul dintre Milan şi Tevez prevede ca jucătorul să primească un salariu de 2,5 milioane de euro până la vară, iar în următoarele trei sezoane remuneraţia anuală să fie de 5 milioane de euro.

Carlos Tevez a fost exclus din lot, după ce a refuzat să intre în joc la meciul cu Bayern Munchen, din 27 septembrie, din Liga Campionilor. Antrenorul lui Manchester City, Roberto Mancini, a declarat, marţi, că este important pentru clubul englez să-l vândă pe atacantul argentinian Carlos Tevez.

Posted on December 9, 2011, in Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: