Ray William Johnson, stapanul YouTube-ului.

Ray William Johnson este un tanar de 24 de ani din Los Angeles care si-a dorit, odata, sa devina avocat. Din cauza ca nu putea sa-si permita un televizor cand studia la Universitatea din Columbia, principala sursa de relaxare pentru el era urmarirea filmuletelor pe YouTube. Si-a facut un blog video, pe care l-a tinut in picioare timp de un an. Nu avea nici o strategie si era doar un alt ciudat care vorbea regulat in fata unei camere miniDV. Apoi si-a dat seama ca trebuie sa faca niste schimbari.

 RWJ a devenit vedeta datorita platformei video YouTube. De doua ori pe saptamana, 5.2 milioane de persoane sunt notificate de o noua lansare a emisiunii “=3“, show care l-a facut celebru. Clipurile au fost urmarite, pana acum, de 1.53 miliarde de ori. Emisiunile apar in fiecare saptamana, in zilele de marti si joi. Fiecare emisiune dureaza aproximativ cinci minute si este special construita pentru cei care isi petrec ore in sir urmarind filmulete pe YouTube.
Ray a gasit cateva cuvinte-cheie pe care le folosete si care fac parte din strategia ce face ca un blog video sa fie un succes.
Ray WJ are acum 3 show-uri:

  • =3
  • YourFavoriteMartian“, un canal de parodii muzicale animate.
  • Beraking Los Angeles“, un vidoblog personal, compilat din imagini filmate de johnson in timpul saptamanii, care apare in fiecare miercuri.

Averea neta a lui Ray William Johnson, obtinuta din postarea filmuletelor pe YouTube, este estimata la 5 milioane de dolari, potrivit site-ului therichest.org.

Mai jos puteti vedea cel mai nou video “=3” :

Posted on February 4, 2012, in News and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: