Noi reguli pentru intrarea la facultate

Pana acum toata lumea se gandea ce va face la facultate si mai ales cum va reusi sa se inscrie la una.Primul pas pe care acestia il faceau era ca sa obtina medii cat mai mari in anii de liceu…si chiar muncesc pentru acestea insa…dupa cum era si de asteptat legea se schimba mereu,iar liceenii de acum suntem doar cobaii celor de la ministerul educatiei.

Eu insa cred ca aceasta este o lege cu adevarat buna deoarece stim bine ca in functie de liceu pe care il faci notele le obtii diferit si uneori chiar fara merit elevii fiind supraevaluati sau subevaluati sau chiar pe anumite principii si nepotisme mult intalnite in ziua de astazi.

Prin examenul pe care sunt obligati sa-l sustina,elevii pot demonstra ca notele lor au fost obtinute pe merit si arata valoarea lor reala nu cea influentata mai mult sau mai putin de liceu absolvit.

Ordinul de ministru privind admiterea în învăţământul superior de licenţă, masterat sau doctorat pentru anul universitar 2012-2013 a fost publicat în Monitorul Oficial în 13 martie.Nicio facultate nu are voie sa utilizeze media de la liceu pentru admitere.Fie ca ne convine sau nu,prin acest mod demonstram nivelul nostru real.

Posted on March 28, 2012, in News and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: